Information inför Buster

 

På hemsidan via Ert login:

·       Alla spelare ska läggas in med namn, personnummer och tröjnr senast 15/4

·       Alla ledare som ska vara med på match läggs också in här senast 15/4.

·       Stäm av att allt är betalt.

Incheckning skolan:
Sker på respektive skola från 16.00 den 19/4 och 26/4. Här får Ni skriva på ett boendekontrakt som Ni bör läsa igenom och blir sen visade till Ert rum. Därefter, när Ni lämnar meddelar Ni oss så låser vi och öppnar när Ni kommer igen. Rummen ska städas av lite när Ni kommer och Ni lämnar dom städade vid avresa. Boendet är på hårt underlag och det finns inte utrymme för alla att köra dubbelmadrasser.
Ni kommer också få en påse med t-shirts, deltagarplaketter och deltagarband som ska kunna visas upp på logi och matsal. Dessa ska kontrollräknas av Er på plats innan Ni beger Er till klassrummen så ev. fel kan åtgärdas direkt, det går inte att komma tillbaka sen. Kolla även att annan färg på banden för specialkost är med. Eventuella tillköp sker på Idre Fjäll Arena.
Utcheckning senast 12.00 dag 3.

Incheckning B och C-kort
Sker på Idre Fjäll Arena från 14.00 den 19/4 och 26/4
Ni kommer att få en påse med t-shirts och deltagarplaketter. B-kort får även deltagarband som ska kunna visas upp på logi och matsal. Dessa ska kontrollräknas av Er på plats innan Ni beger Er till match så ev. fel kan åtgärdas direkt, det går inte att komma tillbaka sen. Kolla även att annan färg på banden för specialkost är med.
Här kollas även det ekonomiska av.

Återbetalning deltagaravgifter
Fram tom 25/3 kan vi återbetala de delar som rör mat och logi (200:- återbetalas ej då t-shirts och priser mm är inköpt). Efter det kan vi endast återbetala de 200:- som rör login då all mat är beställd.

Matsalen:
Ni kommer dit alla i laget som ska äta samtidigt då vi prickar av Er lag efter lag. Aktuell meny ligger på hemsidan från 10/4. Lunch 11.30-15.15 , Middag 16.45-20.30 .  För Er som bor på skolorna är frukosten 6-9 på respektive skola. Lunch/middag serveras bara på Mora Gymnasium. Se till att Ni som har spelare med specialkost får matarmband avsett för detta när Ni checkar in.

Omklädningsrummen: Kan ändras
Till Idre Fjäll Arena kommer man ombytt. All packning som inte ska vara med på match lämnas på aviserad plats. Efter matchen har Ni tillgång till omklädningsrum 30 minuter och då ska Ni ha gjort snyggt efter Er. Skyltar finns som talar om vilket omklädningsrum Ni ska ha.
På övriga hallar finns det omklädningsrum för: Hemmalag före match, hemmalag efter match, bortalag före match och bortalag efter match.

Domare:
Kommer inte bara från norra Dalarna utan även Värmland, Gästrikland och Uppland. Vi har även några rumpmasar samt 5 domare från Ukraina.
På IFA B och Mora gymnasium där de yngre spelar sina matcher kan det vara unga domare som behöver få matchrutin. Precis som Era spelare är de här för att bli bättre. Så visa dom respekt genom att hjälpa dom och ha förståelse för att de inte är fullärda. Meddela även Era föräldrar om detta.

Match:
2x15 min rullande tid, sista minuten effektiv i period 2. 3 min paus. Inga sidbyten. Avbytarbåsen är uppmärkta med hemmalag/bortalag. Vid lika poäng avgörs placering efter inbördes möten – inbördes målskillnad – total målskillnad – utvisningsminuter – lottning, i den ordningen. Vid oavgjort i slutspelsmatcher är det straffläggning direkt (3 straffar) förutom i A-finaler där det först är 5 min sudden. Markera före varje match med ett X vilka som tidigare fått Matchens Lirare-pris.

Registrera spelare:
Senast 15/4 måste spelare och ledare vara registrerade via hemsidan. De ledare Ni lägger in är de som ska vara med i båset.

Bollar:
Lagen håller själva med bollar för uppvärmning ,dock kommer det sällan ges tillfälle till längre uppvärmning på plan.

Duschar:
Spelarna har tillgång till duschar på hallarna, ledare kan duscha på Mora Gymnasium efter sista matchen gått där. Kan ev. funka på Morkarlbyhöjden också.

Övrigt:

Lägger detta på hemsidan också där eventuella tillägg hamnar så kolla igenom en gång till innan Ni far.